2021-05-28 11:26:12• hírek • közlemény

Az égig érő fa – bérletszünetben

május 29

Szombaton, május 29-én 11 órától elsősorban a kisgyermekes családokat várja a Brighella Bábtagozat az Iparosotthonban található bábszínházi terembe, Az égig érő fa című előadásra.
 

A mesebeli szegény és bátortalan kondásfiú, Jánoska álma - ami egyben sok kisgyermek álma is - a királykisasszony szerelme. Jánoska királya elé járul, ezzel megtéve az első lépést, amitől kezdve sodródik a történettel, hogy megannyi kalandon keresztül, szembenézve a halállal, legyőzve a sárkányt hazavihesse és feleségül vehesse a királykisasszonyt.


A Nagy Regina által rendezett Benedek Elek mese az egyre inkább eltünedezni látszó népi világ csodáját is magában hordozza: annak hangulatát, nyelvezetét, szereplőit, tárgyait.


Az előadás szereplői: Bandura Tibor, Nagy Anikó és Nagy Tamás. Az előadás bábjait Bandura Emese tervezte. 


Az előadást 3 év feletti gyerekeknek ajánljuk.


Jegyek korlátozott számban az Északi Színház jegyirodájában vásárolhatók meg, hétköznaponként 10 és 17, szombaton 10 és 13 óra között. Kérjük a kedves közönséget, a jegyeket elővételben váltsák meg, vagy jelezzék a szándékukat a fent említett munkaidőben a 0261-712106 és 0736625907 telefonszámon, majd ezt követően a helyszínen kiválthatják a belépőket! Online jegyvásárlás: biletmaster.ro

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: